VERZENDINFORMATIE

Ik doe er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Het kan zijn dat de levertijd langer is dan dat er wordt aangegeven bij het artikel. Dit kan voorkomen als ik aan meerdere bestellingen tegelijk aan het werk ben. De artikelen veranderen steeds weer en ik heb geen grote voorraad doordat veel producten handgemaakt zijn. Heeft u wat leuks gezien in mijn shop en mocht het artikel niet meer op voorraad zijn of heeft u andere wensen dan kunt u altijd contact met mij opnemen via info@lekkernep.nl. 

VERZENDKOSTEN

Op Lekkernep verzenden wij met PostNL. Het systeem zal zo veel mogelijk automatisch de verzendkosten aangeven. Hierin zijn ook de verpakkings- en administratiekosten meegerekend. Lekkernep is niet verantwoordelijk voor vertraging in de post.

NEDERLAND

Pakketpost PostNL

Pakketpost Standaard tot 10 kg bedraagt €7.25. U krijgt een track & trace code waarmee u uw zending kan volgen. Uw pakketje wordt de volgende dag aan u aangeboden.

 

 

 

BELGIE

Neemt u contact met ons via info@lekkernep.nl om de verzendopties te bespreken.

Wanneer wordt uw bestelling verzonden?

Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn worden op werkdagen binnen 48 uur na ontvangst van je betaling verzonden. Lekkernep is niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL. Omdat PostNL op maandag niet bezorgd wordt er alleen verzonden op werkdagen. U kunt het track and trace nummer van uw pakket opvragen.

 

Hebt u vragen dan kunt u contact met mij opnemen via: info@lekkernep.nl.

 

© 2014 - 2021 Lekkernep | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel